Heb je een vraagstuk waarmee we je kunnen helpen?

Alles onder 1 dak

We combineren onze specialismen en kennis en bedienen zo een verscheidenheid aan branches. Met onze verschillende productiemaatschappijen vormen we inmiddels een vaste factor in de oplossingen voor winkels en magazijnen.

Nimar Storage Solutions bv is de specialist in warehousing en logistiek. Cor Verkolf bv richt zich op winkel- en magazijninrichting, IM Design is producent van meubels en winkelinterieurs en PC Las is ons eigen productiebedrijf in metaalbewerking en producent van onze magazijnstellingen. Samen vormen deze maatschappijen de Cor Verkolf Groep.

ONZE KRACHT?

Door in-house productiemiddelen zijn we flexibel, kunnen snellere levertijden worden gegarandeerd en kunnen we onze producten marktconform aanbieden.

Alles in eigen beheer

De ontwikkeling en productie van stellingen voor de opslag van allerhande producten staan bij Nimar Storage Solutions bv centraal. Al meer dan 40 jaar zijn we specialist in het optimaliseren van magazijnen. We richten we ons op flexibele systeemoplossingen van hoge kwaliteit, volledig volgens de veiligheidsnormen en voorschriften.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier op de contactpagina in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Dé oplossing binnen handbereik.