Het is een visie die in ons bedrijf verankerd zit

Bij al onze processen kijken we naar duurzaamheid. Van inkoop en productie tot verkoop en onderhoud. We houden het volledige traject zoveel mogelijk in eigen beheer om onnodig transport te voorkomen.

We produceren lokaal, maken minimaal gebruik van toebehoren uit verre landen en beperken zo onze CO2-uitstoot.

BELANGRIJK!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we belangrijk. Dit doen we niet alleen, ons hele team draagt hieraan bij. We streven naar een duurzame balans tussen de belangen van onze onderneming, met oog voor welzijn van de mensen die er werken en het milieu.

Onze certificeringen, borging van kwaliteit

Bij Nimar Storage Solutions bv beschikken we over een groot aantal onafhankelijke certificeringen op gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden, milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen en veiligheid.

BMWT-Keurmerk

Als werkgever moet u volgens de wet arbeidsmiddelen periodiek laten keuren. Nimar Storage Solutions bv is een BMWT-gecertificeerd keurbedrijf.

BMWT is een brancheorganisatie van leveranciers van magazijninrichtingen en BMWT-keur borgt de kwaliteit van periodieke veiligheidskeuringen op werkmaterieel.

Wilt u zeker weten dat uw magazijn veilig is en aan alle wetgeving voldoet? Onze gecertificeerde keurmeesters voeren jaarlijks tal van keuringen uit. Zo voldoet uw systeem aan de normen van de BMWT.

Voordelen van een BMWT-keuring:

  • Objectieve en deskundige keuring
  • Steekproefsgewijze controles van de keuringen
  • BMWT-gecertificeerde bedrijven krijgen jaarlijks een audit van TÜV Rheinland

Na een keuring ontvangt u een gedetailleerd uitgewerkt inspectierapport waarin de staat van uw stellingen in kaart wordt gebracht. We doen u waar nodig een voorstel voor het repareren van eventuele schades.

Wij keuren en repareren natuurlijk onze eigen magazijnstellingen. En onze keurmeesters zijn er ook voor het schouwen en repareren van andere merken magazijnstellingen. We nemen u alle zorgen uit handen. Zo weet u zeker dat uw magazijn voldoet en veilig gebruikt kan worden.

CE-Certificering

“In Europa dienen bedrijven te voldoen aan de eisen zoals gesteld in de Europese productnorm waarbij een CE-verklaring nodig is. Producenten zijn verplicht om een FPC-certificaat te kunnen overleggen op basis van NEN-EN 1090-1. Om deze CE-verklaring te kunnen opstellen, is toetsing van het fabricageproces en personeel noodzakelijk. Sinds 1 juli 2014 is deze norm bovendien verplicht!” Bron tuv.nl

Nimar Storage Solutions bv is in het bezit van een CE-certificaat. Dit betekent dat we op al onze entresolvloeren een certificaat afgeven en dat onze lassen en maatvoeringen voldoen aan de norm.  

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over keuringen of onze visie op duurzaamheid? Neem direct contact met ons op!

Dé oplossing binnen handbereik.