Jeroen van Rijs aan de slag bij Nimar Storage Solutions bv

Wij zijn ontzettend blij om Jeroen van Rijs als nieuwe collega bij Nimar Storage Solutions bv te mogen verwelkomen!

Hallo nieuwe collega’s, graag stel ik mij via deze weg even in het kort aan jullie voor! Ik ben Jeroen van Rijs en van origine uit het prachtige historische Dordrecht, born and raised. Sinds een aantal jaar heeft Brabant ook zeker mijn hart gestolen en ga ik graag de natuur in om weer even helemaal op te laden.

Vanaf 1 december kom ik het hardwerkende team van Nimar versterken in de rol van Accountmanager. Een functie waarin ik in de loop der jaren een mooie en veelzijdige carriere op heb gebouwd. Waarvan de laatste 2 jaar bij een toffe startup gespecialiseerd in een gezond binnenklimaat dmv het inzetten van innovatieve luchtreiniging.

Door mijn pragmatische instelling kan ik goed luisteren, adviseren, organiseren, coördineren en structureren. Ik ben een overtuigende doelgerichte persoonlijkheid met een natuurlijke drive. Naast mijn ondernemende karakter ben ik ook uiterst dienstverlenend ingesteld. Een eerlijk en vakkundig advies is wat mij betreft de basis voor elke duurzame zakelijke relatie.